اقلام پروتئینی مورد نیاز ایام محرم ۱۴۰۴ تامین شد بازگشت ۲۰ هزار نفر از حجاج به کشور تا سه‌شنبه (۱۰ تیر ۱۴۰۴) لینک‌های مشکوک با هدف خالی کردن حساب بانکی را چگونه شناسایی کنیم؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۷ تیر ۱۴۰۴) | دلار رشد کرد فرماندار مشهد: سهمیه آرد نانوایی‌های مشهد در صورت نیاز افزایش می‌یابد قیمت دام زنده اعلام شد (۷ تیر ۱۴۰۴) وزارتخانه‌ها و بانک مرکزی برای حمایت از بازار سرمایه اعلام آمادگی کردند ثبت سفارش واردات حبوبات و چای از امروز (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود پرواز‌های فرودگاه مهرآباد و امام (ره) چه زمانی برقرار می‌شود؟ | فعالیت ایرلاین‌های خارجی در کشورمان به روال قبل برمی‌گردد علت توقف معاملات ۲ شرکت بزرگ خودروساز در بورس امروز چیست؟ (۷ تیر ۱۴۰۴) صادرات نفت ایران به چین شدت گرفت ریزش قیمت طلای جهانی در پی توافق تجاری آمریکا و چین (۷ تیر ۱۴۰۴) بررسی بازار ارز‌های دیجیتال (۷ تیر ماه ۱۴۰۴) شروع ریزشی بورس پس از دو هفته تعطیلی (۷ تیر ۱۴۰۴) + نمای بازار قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۷ تیر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش قیمت میوه تخصیص وام قرض‌الحسنه به واحد‌های تخریب‌شده در حمله رژیم صهیونیستی واریز اعتبار کالابرگ سرپرستان خانوارِ دهک‌های اول تا سوم از امروز (۷ تیر ۱۴۰۴) فریب ادعای هک حساب بانکی را نخورید حقوق خردادماه بازنشستگان نیرو‌های مسلح واریز شد بازار سرمایه از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) فعالیت عادی خود را از سر خواهد گرفت سقوط ارزش دلار در جهان به پایین‌ترین رقم در ۳ سال اخیر (۶ تیر ۱۴۰۴) سقوط هفتگی ۱۲ درصدی قیمت نفت (۶ تیر ۱۴۰۴) معاون وزیر جهاد کشاورزی خبر داد: تکلیف قانونی برای خودکفایی ۹۰ درصدی در محصولات اساسی تمدید مجدد لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (۷ تیرماه ۱۴۰۴) شرایط استفاده از برق برای استخراج رمزارز در کشور تسهیل می‌شود طلای جهانی در مسیر کاهش قیمت (۶ تیر ۱۴۰۴) ذخایر ارزی و تجارت خارجی کشور مطلوب است | جنگ هیچ مشکلی برای تولید و تجارت کشور ایجاد نکرد افزایش ۰.۶ درصدی نرخ تورم سالانه در خرداد ماه ۱۴۰۴ بیمه مرکزی: سازوکار ارزیابی خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده به زودی اعلام می‌شود
سرخط خبرها

اولتیماتوم وزیر اقتصاد به بانک ها | اگر وام بدون ضامن ندادند، مدیر شعبه را برکنار کنید

  • کد خبر: ۹۷۴۵۲
  • ۰۹ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۰:۳۵
اولتیماتوم وزیر اقتصاد به بانک ها | اگر وام بدون ضامن ندادند، مدیر شعبه را برکنار کنید
وزیر امور اقتصادی و دارایی خطاب به مدیران عامل بانک‌ها اعلام کرد که اگر تخلف شعبه بانکی در پرداخت تسهیلات بدون ضامن تایید شود، بلافاصله نسبت به برکناری مدیر شعبه اقدام کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، گردهمایی سراسری مدیران شبکه بانکی کشور با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی، مدیران عامل بانک‌های دولتی و سایر مدیران ارشد شبکه بانکی کشور امروز در سالن اجتماعات شهید مدرس وزارت اقتصاد برگزار شد.  

در این همایش، اخلاقی، مدیر عامل بانک تجارت گزارشی از نحوه اجرای پنج دستور رئیس جمهور به نظام بانکی ارائه کرد که طبق آن، دستورالعمل‌های مربوطه برای تسهیل ارائه تسهیلات به مردم بلافاصله از ابتدای هفته گذشته در شبکه بانکی کشور ابلاغ شد.

آخرین وضعیت اجرای پنج دستور رئیس جمهور به بانک‌ها

وی درباره واگذاری اموال تملیکی بانک‌ها نیز گفت: در این راستا کارگروهی در بانک‌ها تشکیل شد و امروز نیز مصوبه شورای پول و اعتبار در راستای واگذاری این اموال به تولیدکنندگان ابلاغ شد تا از ظرفیت‌های این املاک برای ارتقای تولید و اقتصاد استفاده شود. 

اخلاقی افزود: از دیگر دستورات رئیس جمهور به نظام بانکی، برخورد با بدحسابان بانکی است که در این زمینه، با تکمیل اطلاعات و اطلاع‌رسانی‌های مجدد بر اجتناب از ارائه خدمات بانکی به این افراد تاکید شد. از سوی دیگر، برای برگشت اضافه برداشت‌های برخلاف مصوبات شورای پول و اعتبار، دستورالعمل شورای پول و اعتبار در این زمینه در حال تصویب است تا بانک‌ها در این زمینه برای اخذ سود به صورت یکسان عمل کنند. 

این مدیر عامل بانک از شکل‌گیری کمیته‌ای در بانک‌ها به منظور بررسی موانع خدمات رسانی به مشتریان برای اعمال اصلاحات خبر داد.

منابعی برای پرداخت وام بدون ضامن تخصیص دهید 

همچنین، در این نشست احسان خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی از مدیران عامل بانک‌ها درخواست کرد که تا فردا ظهر بخشنامه مربوط به نحوه پرداخت تسهیلات زیر ۱۰۰ میلیون تومان بدون ضامن را در سایت بانک خود در اختیار مردم قرار دهند تا آن‌ها بتوانند از جزئیات و شرایط آن‌ها آگاه شوند. علاوه براین، شیوه نظارت و اعتراض بر عملکرد شعب نیز در سایت بانک‌ها درج شود. 

وی افزود: توقع وزارت اقتصاد این است تا اعتراضات مردم در راستای پرداخت تسهیلات خرد بدون ضامن طی ۴۸ ساعت پاسخ داده شود. از مدیران عامل بانک‌ها می‌خواهم تا در صورت ثبت تخلف بانک‌ها در این زمینه نسبت به تغییر مدیران شعب درنگ نکنند. 

وزیر اقتصاد خطاب به مدیران عامل بانک‌ها گفت: می‌دانم که در ماه‌های پایانی سال با مضیقه مالی روبرو هستید اما سعی کنید تا منابعی در این زمینه تخصیص دهید. 

خاندوزی در پایان تاکید کرد که فارغ از نظارت بر بانک‌ها در راستای پرداخت تسهیلات خرد بدون ضامن، مردم به صورت برخط در سایت وزارت امور اقتصادی و دارایی می‌توانند شکایات خود را ثبت کنند و وزارتخانه به سرعت آن‌ها را پیگیری می‌کند. 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->